Sonus Faber Electa Amator III

Oorspronkelijke prijs was: € 4,999.00.Huidige prijs is: € 4,500.00.

ICONISCHE RENAISSANCE

Het restylen van een van de meest symbolische luidsprekers is altijd een zwaar werk, maar fascinerend. Electa Amator III is het bereiken van een reis van 30 jaar. De derde generatie van een iconisch product gegenereerd door een uitdrukking van natuurlijke evolutie, met elementen die ons uniek maken: kostbare materialen, hoog vakmanschap en natuurlijk geluid.

De Electa Amator is € 5.249,00 per stuk

Een klassieke twee-weg van topniveau

Maak kennis met de Sonus Faber Electa Amator III; een klassiek twee-weg systeem. Sommigen zweren erbij: een twee-weg systeem is het allermooiste! De 28mm DAD tweeter ( Damped Apex Dome) betovert je met zijn loepzuivere en kristal heldere weergave. Sonus Faber kiest bewust voor zijden domes i.p.v. metaal. Vergelijken we de weergave met vroegere modellen dan is de afstemming nog steeds heel aangenaam maar veel gedetailleerder en ongekend ruimtelijk. De 18 cm midrange/woofer is een slagje groter, tel daarbij de grotere kastinhoud en we hebben een luidspreker die zeer diep in het laag kan gaan

Restylen van een klassieker

Het restylen van een van de meest symbolische luidsprekers van Sonus Faber is geen makkelijke opgave, maar wél ontzettend interessant. De Electa Amator III is het resultaat van 30 jaar ontwikkeling. De derde generatie van een iconisch product gegenereerd door een uitdrukking van natuurlijke evolutie, met de elementen die Sonus Faber uniek maakt: materialen van de allerhoogste kwaliteit, hoog vakmanschap en een natuurlijk geluid.

Specificaties Electa Amator III : 
Merk : Sonus Faber Italië
Model : Electa Amator III
Type : 2-Weg Monitor Luidspreker
Garantie Ohm-Audio B.V. &Fine Sounds BeNeLux : 60 Maanden
Inputterminal : Bi-Wiring Inputs
Afmetingen : 110cm hoog x 36 cm diep x 24cm breed
Frequentierespons : 40Hz – 35.000Hz
Gevoeligheid : 88dB SPL
Crossover Frequentie : 2.500 Hz
Aanbevolen versterker : 35 Watt – 200 Watt
Gewicht : 26 Kg Netto per luidsprekersysteem
Uitvoering : Solid Walnoot / Koper / Carrara Marmer
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren