Sonus Faber Maxima Amator

Oorspronkelijke prijs was: € 7,999.00.Huidige prijs is: € 7,499.00.

De Sonus faber Maxima Amator is het volledig nieuw ontwikkelde topmodel uit de Sonus faber Heritage Collection. Sterk leunend op het verleden, maar tegelijk in alles helemaal nieuw.

Sonus faber Maxima Amator: alleen het allerbeste en allermooiste

De Sonus faber Maxima Amator is opgetrokken uit het allerbeste hout, gecombineerd met prachtig leer en marmer. Alles straalt klasse en perfectie uit. De vakmensen uit Italië laten met dit meesterwerk opnieuw zien dat ze de allermooiste luidsprekers ter wereld produceren. Een adembenemend uiterlijk gecombineerd met een weergave die tegelijk adembenemend en accuraat is. Alle soorten muziek worden weergegeven alsof de artiest live in de ruimte aanwezig. Bijna tastbaar.

De allermooiste componenten

De Sonus faber Maxima Amator bestaat enkel uit de allerbeste materialen en componenten. Er wordt gebruik gemaakt van vele jaren aan kennis en ervaring in het bouwen van de allerbeste luidsprekers. Het gebruikte filter werd uiteindelijk zo mooi dat is besloten om deze in al zijn glorie te tonen. Als een technisch kunstwerk is dit filter te bewonderen aan de achterzijde. Audiofiele kunst in optima forma.

Specificaties:
Vloerstaande luidspreker
Frequentie bereik: 35 Hz – 35.000 Hz
Impedantie: 4 Ohm
Gevoeligheid: 88 dB
Afmetingen (BxHxD) 30 x 112 x 35cm
Gewicht: 44 kg
Garantie: 5 Jaar
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

20 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren