Sonus faber Lumina V

 1,450.00

De Sonus Faber Lumina V is het vlaggenschip van de drieweg vloerstaande luidsprekers in de Lumina familie. De Lumina V is een slanke luidspreker met een hoge belastbaarheid en snelle transiënte respons, in staat om een natuurlijk, genereus en emotioneel geluid voor een meeslepende ervaring.

Sonus Faber Lumina V
De vloerstaande luidspreker: Luxueus, minimalistisch en natuurlijk

De Lumina serie is perfect voor het luisteren in stereo om alle geluidssubtiliteiten en emotionele nuances van muziek waar te nemen, waarbij een live muziek ervaring nagebootst wordt. 

De Lumina serie werd voor het eerst geïntroduceerd in september 2020, tijdens een moeilijk en ongekend jaar. Ondanks de uitdaging is Sonus Faber in staat om hun geschiedenis, geest en merkwaarden met de nieuwe collectie die presenteerde een spannende verandering, nieuw voor de typische Sonus faber product design portfolio. De première Lumina modellen omvatten de boekenplank tweeweg Lumina I, de vloerstaande drieweg Lumina III, en het middenkanaal twee-weg Lumina CI. Een jaar later het pro-ject voortgezet, met de aangekondiging van twee nieuwe modellen: De Lumina II en De Lumina V. De uitbreiding van de collectie is bedoeld om een nog breder publiek te bereiken door een hoger vermogen te bieden, vooral in met betrekking tot grotere omgevingen. De collectie is in staat om zowel een stereosysteem als een meerkanaals thuisbioscoopsysteem voor multidirectioneel audio perspectief.

De Sonus Faber Lumina V is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wenge en walnoot

Prijs : 1450,00 per stuk

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren