Devialet Dione soundbar

 1,999.00

De Devialet Dione kan overweg met het Dolby Atmos-formaat en maakt gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van meerkanaals en objectgebaseerde audio. Atmos wordt door filmmakers gebruikt in de mixfase om geluiden en stemmen op exacte punten in het geluidsbeeld te plaatsen in plaats van ze simpelweg toe te wijzen aan specifieke kanalen. De Dione kan die geluiden in de ruimte verspreiden met 3D-effecten waardoor de luisteraar vliegtuigen waarneemt alsof ze overvliegen of elke wrijving in het maïsveld hoort tijdens een spannende achtervolging. De soundbar beschikt daartoe over twee verhoogde audiokanalen om de soundstage uit te breiden en geluiden die van boven de luisteraar komen nauwkeurig weer te geven met behulp van Dolby Atmos-metadata.

De Dione, met Devialet Intelligent Processor skills, een bandwith van 30Hz tot 21kHz en 950 Watt aan vermogen voor een impact van 101 dB is eigenlijk gewoon een Phantom in het jasje van een soundbar. Maar dan voorzien van room calibration scan om de weergave aan te passen aan de ruimte, flexibele plaatsing (horizontaal wegleggen of verticaal ophangen), en de ORB central speaker (dat fraaie golfballetje in het midden inderdaad) – die voorzien is van één actieve en twee passieve drivers en flexibel te draaien is voor de juiste positionering (afhankelijk van horizontale of verticale plaatsing van de Dione).

De Devialet Dione is voorzien van HDMI 2.1 eARC en Optical toslink voor de fysieke connectie met je tv (of projector), maar kan ook overweg met AirPlay 2, Bluetooth 5.0 en UPnP streaming, en heeft Spotify Connect alvast geïntegreerd voor je favoriete albums van ’s werelds grootste muziekbibliotheek. Qua VOD is de Dione compatibel met onder meer Netflix, Apple+ en Amazon Prime Video, dus ook daar ben je van alle gemakken voorzien voor wie geen speler met fysieke schijfjes meer in het tv-meubel heeft verstopt.

 

Dolby Atmos® | 101 dB SPL | 950 Watts RMS

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

10 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren