Mark Levinson No. 5909

 999.00

Mark Levinson, een pionier in High-End Audio, heeft de audio-industrie gevormd zoals we die nu kennen. Ondanks veranderingen door de jaren heen blijft het merk synoniem staan voor hoogwaardige elektronica. De Mark Levinson № 5909 markeert een opmerkelijke stap voor dit gerenommeerde merk als hun eerste hoofdtelefoon.

De № 5909 is een premium draadloze hoofdtelefoon met Adaptive Active Noise Cancellation, die ook uitstekend bedraad kan worden gebruikt. Aanvankelijk waren we sceptisch over deze Bluetooth-hoofdtelefoon, maar na beluistering waren we volledig overtuigd. Zowel draadloos als bedraad levert hij een indrukwekkende geluidskwaliteit. De beryllium-gecoate drivers van veertig millimeter zijn nauwkeurig afgestemd op de Harman Curve, ontwikkeld binnen hetzelfde moederbedrijf.

Met Bluetooth 5.1-technologie, ondersteuning voor LDAC, AAC en aptX codecs, en vier microfoons voor heldere telefoongesprekken, biedt de № 5909 een complete ervaring. Het premium materiaalgebruik en het comfortabele ontwerp dragen bij aan de algehele kwaliteit. Met een batterijduur van minimaal 30 uur speeltijd voegt deze Mark Levinson hoofdtelefoon absoluut waarde toe aan ons assortiment.

In de kleuren: Pearl Black ,  Radiant Red of Ice Pewter

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren