Sonus Faber Minima Amator II

Oorspronkelijke prijs was: € 2,375.00.Huidige prijs is: € 2,145.00.

De Sonus faber Minima Amator II is onderdeel van de Heritage Collection maar kost een stuk minder dan de Electa Amator III.
Prijs: 2149,00 per stuk

De Minima Amator II is feitelijk afgeleid van de Minima Amator die in 1992 het levenslicht zag, maar volgens de maker heeft de luidspreker de nodige nieuwe en innovatieve technologie.

De kast is gemaakt van massief walnoothout. Het front is afgewerkt met leer, zoals Sonus faber wel vaker doet. Ook de achterkant is afgewerkt met leer. De basreflex poort bevindt zich aan de achterkant. De Minima Amator II is een boekenplankmodel, maar kan desgewenst op een stand geplaatst worden.

De Sonus faber Minima Amator II is de moderne en gelijk klassieke opvolger van de iconische Sonus faber Minima Amator geïntroduceerd in 1992. De Sonus faber Minima Amator II is samen met de Electa Amator III onderdeel van de Heritage Collection. En die naam is uiteraard niet zomaar gekozen. Het is een eerbetoon aan de klassieke en legendarische modellen uit het verleden.

Natuurlijke materialen, natuurlijk geluid en echt emoties

De Sonus faber Minima Amator II is een toonbeeld van echt Italiaans vakmanschap en design. De kast is gemaakt van massief Walnoot hout en met de hand aangebracht leer. De discrete bronzen details geven deze kunstwerken een chique en gelijk tijdloos uiterlijk. Deze kunstwerken passen in een klassiek interieur, maar komen ook perfect tot hun recht in elke moderne woonomgeving.

Moderne technieken zorgen voor een ongekende weergave

De Sonus faber Minima Amator II bevat de modernste luidsprekertechnieken gepatenteerd door Sonus faber. De tweeter is een 28 mm silk dome en zorgt voor een tegelijk zijdezacht en gedetailleerd hoog. De 150 mm midwoofer garandeert een prachtig en strak laag en levensechte weergave van stemmen. De ultra stijve kast is opgebouwd uit 20 lagen van elk 25 mm dik massief hout. Alles samen zorgt voor een unieke luisterervaring. De prachtige Carrara stand is optioneel verkrijgbaar.

Afmetingen : 35cm hoog x 28 cm diep x 20cm breed
Frequentierespons : 50Hz – 35.000Hz
Gevoeligheid : 87dB SPL
Crossover : 2.500 Hz
Aanbevolen versterker : 35 Watt – 200 Watt
Gewicht : 7 Kg  de optionele Carrara stands  wegen 15 Kg.
Uitvoering :  Walnoot

 

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

80 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren