Nieuwe producten van Naim en Sonus Faber.

Met trots willen we jullie onze nieuwste producten aankondigen in ons assortiment. Vanaf nu staan de Sonus Faber Serafino 5G  en de Sonus Faber Amati 5G  luisterklaar. Van Naim staan de Naim NSC-222  voorversterker en de Naim NAP_250  eindversterker luisterklaar. `


Sonus Faber 
Het Italiaanse merk staat bekend om zijn uniek ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en gebruik van luxe materialen.
Ons assortiment is onlangs uitgebreid met de indrukwekkende Sonus Faber Serafino 5G  (€ 12500,- per stuk ) en Sonus Faber Amati 5G  (€ 17500,- per stuk ) luidsprekers, die zorgen voor een schitterende aanvulling op onze collectie.
De Sonus Faber Serafino 5G  en Sonus Faber Amati 5G  , dit zijn top of the line speakers en bieden een verfijnde geluidservaring. Beiden met handgemaakte houten kasten, geavanceerde drivers en crossovers, waardoor ze een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van muziek bieden. Als u een muziekliefhebber bent en serieus bent over uw audioapparatuur, dan is dit de investering waard.
Ontdek meer over de Sonus Faber Serafino 5G  en Sonus Faber Amati 5G 


Naim Audio 
Het toonaangevende Brits merk Naim Audio heeft onlangs drie nieuwe producten uitgebracht: de Naim NSC-222  (€ 6999,-), de Naim NAP_250  (€ 6999,-) en de Naim NPX-300  (€ 6999,-).
De Naim NSC-222  is een streaming voorversterker van topklasse met geïntegreerde DAC, waarmee het gemakkelijk is om muziek vanaf verschillende bronnen te streamen met behulp van Spotify Connect, Chromecast, AirPlay 2 en Tidal/Qobuz.
De Naim NAP_250  is een hoogwaardige eindversterker die maximale prestaties levert voor alle soorten luidsprekers. Het heeft een DR-voedingstechnologie, RCA- en XLR-ingangen en is een perfecte match met de Naim NSC-222  .
De Naim NPX-300  is een exclusieve netvoeding voor de Naim NSC-222  netwerkspeler, die verbeterde prestaties en controle over het geluid biedt.

 

Kom meer te weten over de producten van Naim  Technische specificaties zeggen natuurlijk niet veel, maar kijk op Hifi Solutions  voor meer informatie. En je bent natuurlijk altijd van harte welkom in de winkel om dit moois te bezichtigen en te beluisteren.

 

Graag tot ziens.

 

Rick, Michel, Edwin en Mandy
Hifi Solutions 

Geef een reactie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren