New Classic maand, NAIM demo dagen 17 en 24 juni

De nieuwe Naim New Classic 200-serie is nu beschikbaar!

Wij van Hifi Solutions kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met deze prachtige producten. De serie bestaat uit de Naim NSC 222, NAP 250 en NPX 300.

De Naim NSC-222 is een hoogwaardige voorversterker die jouw luisterervaring naar nieuwe hoogten kan brengen. Door de geavanceerde technologieën en zorgvuldig geselecteerde componenten is de geluidsweergave en nauwkeurigheid ongeëvenaard. De voorversterker is de ideale metgezel om elk detail tot leven te brengen.

Combineer de Naim NSC-222 met de Naim NAP_250 , een krachtige eindversterker die een buitengewone dynamiek en controle levert. Dankzij de robuuste constructie en uitstekende vermogensreserve kan de NAP 250 moeiteloos de meest veeleisende luidsprekers aansturen. Het resultaat is een meeslepende luisterervaring die je diep in de muziek trekt en elke emotie tot uiting brengt.

Laten we de Naim NPX-300 niet vergeten, de voeding of “powersupply” van de New Classic 200-serie. De NPX 300 is speciaal ontwikkeld om een stabiele en zuivere stroomvoorziening te bieden aan de NSC 222 en NAP 250. Met geavanceerde technologie minimaliseert de NPX 300 storingen en zorgt hij voor een onberispelijke signaalintegriteit, waardoor je kunt genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Op zaterdag 19 en zaterdag 24 juni zijn er speciale luisterdemo’s beschikbaar. Kom langs tijdens onze demodagen en ontdek hoe de NSC 222, NAP 250 en NPX 300 je audio-ervaring naar een hoger plan tilt. Gedurende de hele maand juni hebben we aantrekkelijke inruilaanbiedingen op de nieuwe Naim-producten. Dit is jouw kans om te profiteren van geweldige deals en je oude apparatuur te upgraden naar de nieuwste en meest geavanceerde technologieën die de New Classic 200-serie te bieden heeft.

Kom naar onze speciale demodagen op zaterdag 17 en 24 juni en ontdek de muzikaliteit van de Naim New Classic 200-serie. Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Graag tot ziens.
Rick, Michel, Edwin en Mandy Hifi Solutions

Geef een reactie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren