Hifi Solutions februari nieuwsbrief 2024

Beste Hifi liefhebber,

Nu januari achter ons ligt, komen we nu dichter bij de verwarmende dagen van de lente. Hoewel veel van onze januari-uitverkoopartikelen al zijn uitverkocht, zijn er nog enkele verborgen juweeltjes beschikbaar. Als jouw nieuwsgierigheid is gewekt, nodigen we je van harte uit om zowel online als in onze winkel een kijkje te nemen.

Deze maand willen we de schijnwerpers weer richten op enkele fantastische producten. Ontdek de nieuwste aanwinsten en laat je verwonderen!

Maak kennis met de Arcam RADIA-serie

Onlangs heeft Arcam een compleet nieuwe lijn gelanceerd, met niet alleen een opvallende nieuwe uitstraling, maar ook significante interne verbeteringen. Kom gerust eens langs ..

Totem Acoustic nieuwe Bison productlijn

Onlangs heeft Arcam een compleet nieuwe lijn gelanceerd, met niet alleen een opvallende nieuwe uitstraling, maar ook significante interne verbeteringen. Kom gerust eens langs ..

De terugkeer van Rotel bij Hifi Solutions

Ontdek de terugkeer van Rotel! Na wat jaren van afwezigheid hebben we ons assortiment uitgebreid met een zevental prachtige producten. Geniet van de verfijnde vormgeving en het indrukwekkende geluid dat Rotel al 45 jaar in de hifiwereld kenmerkt. Ervaar de perfecte harmonie van esthetiek en geluidskwaliteit in onze winkel. Welkom terug, Rotel!

Nog wat Hifi Solutions winter sale tips!

  1. De Allerlaatste Arcam SA 10 versterkers: €649,- ipv €999,-! Op = op
  2. De Focal Aria 936 Limited Edition Demo’s van 1999,- nu voor 999,- per stuk.
  3. De PX8 is Bowers & Wilkins ultieme draadloze hoofdtelefoon, zwarte uitvoering: van 699,- nu voor 499,-
  4. De  Rega Planar Anniversary 50 draaitafels,  We hebben onlangs een beperkt aantal van dit jubileummodel weten te bemachtigen. Deze draaitafel is verkrijgbaar in stijlvolle walnoot-uitvoering inclusief de Neo PSU Mk2  en Reference EBLT drive belt voor 1149,-   ( What Hi-Fi? Verdict: It’s a no brainer, the 50th anniversary Rega Planar 3.  )

Genoeg reden om onze winkel te bezoeken. We zien je graag !
Of kijk op onze website www.hifisolutions.nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief of houdt onze facebook-pagina in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste acties !

Team Hifi Solutions

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren