Eversolo DMP-A6 streamer

 859.00

Eversolo DMP-A6 streamer
Ontdek de grenzeloze wereld van streaming met de Eversolo DMP-A6 streamer. Met volledige ondersteuning voor alle populaire streamingdiensten, zoals Spotify, Tidal en Qobuz, biedt deze krachtige streamer eindeloze mogelijkheden om je favoriete muziek te ontdekken en te beluisteren. Stream moeiteloos vanuit je eigen netwerk en breid de functionaliteit zelfs uit met optionele interne SSD-opslag.

Met de keuze uit 7 digitale filters, ondersteuning voor MQA en DSD, en zelfs compatibiliteit met third-party apps, biedt de Eversolo DMP-A6 een ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid aan jouw luisterervaring. De intuïtieve app biedt alle gemakken die je nodig hebt, terwijl het grote 6-inch kleurendisplay directe toegang biedt tot alle functies en bedieningselementen.

Ontdek een nieuwe dimensie van muziekbeleving met de gepersonaliseerde VU-meters, discreet geïntegreerd in het menu en display van de DMP-A6. Voor extra veelzijdigheid kun je zelfs een USB-discdrive aansluiten om cd’s af te spelen of te rippen. Met de Eversolo DMP-A6 geniet je van een naadloze en geavanceerde streamingervaring zoals nooit tevoren.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren