Bluesound Node N130

Oorspronkelijke prijs was: € 649.00.Huidige prijs is: € 549.00.

WIFI UW HIFI

Breng 24-bit hi-res streaming naar een bestaande stereo-installatie of naar uw luidsprekers met eigen voeding en krijg toegang tot alle muziek die ooit is opgenomen met een paar tikken van de BluOS Controller-app voor iOS, Android, of Mac- of pc-computers. Honderden internetradiostations, premium muziekdiensten zoals Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify en tientallen andere muziekstreamingdiensten zijn geïntegreerd in het besturingssysteem van de NODE’s, waardoor muziekontdekking naadloos en opwindend wordt.

SCHOONHEID EN HERSENS.

Laat je niet misleiden door het formaat en het minimalistische uiterlijk van de NODE , want dat doet afbreuk aan de mogelijkheden. Binnenin is de NODE voorzien van een DAC-ontwerp van audiofiele kwaliteit dat niet alleen 24-bit/192 kHz audioverwerking ondersteunt, maar ook MQA voor luisteren in masterkwaliteit. Samen met krachtige softwarefuncties zoals toonregeling en vaste volumeafgifte, kunt u uw luistervoorkeuren tot in detail aanpassen.

SPEELT GOED MET ANDEREN

Breng muziek naar uw NODE via HDMI eARC, Wi-Fi of Ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth of USB, om audio-inhoud van streamingdiensten, tv en uw eigen muziekbibliotheek te beluisteren. Luister naar uw muziek via uw hifi-installatie of via een bekabelde of draadloze hoofdtelefoon, door verbinding te maken met de RCA, TOSLINK optical, aptX HD Bluetooth, 3,5 mm jack, Apple apparaten, of andere Bluesound of BluOS spelers.

VAN OVERAL NAAR OVERAL.

Bit-perfecte muziek luisteren kan gebeuren buiten uw hifi-systeem om met de NODE als uw multi-room hub. Het bekroonde BluOS platform is het enige platform ter wereld dat tot 64 spelers kan ondersteunen, die allemaal streamen in 24-bit hi-res audio. Met een groeiende stal van merken en apparaten die worden toegevoegd aan het BluOS platform, opent de NODE een wereld van hi-res luisteropties in uw hele huis die geen enkele andere speler kan.

Van 649,- nu voor 549,-

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren