Rotel RA-1572 mkII

 2,149.00

Ervaar de ongeëvenaarde prestaties van de Rotel RA-1572MKII geïntegreerde versterker, aangedreven door een op maat ontworpen, oversized ringkerntransformator voor een stabiele en ruisvrije voeding. De voedingssegmenten, met duurzame componenten zoals T-Network condensatoren, zorgen voor optimale signaalweergave.

Met een flexibel scala aan ingangen, inclusief een state-of-the-art 32-bit / 768kHz AKM DAC, biedt de RA-1572 veelzijdige connectiviteit voor diverse bronnen. Of het nu gaat om DSD-compatibele PC-USB, Bluetooth met aptX-ondersteuning, of coaxiale en optische ingangen, deze versterker levert compromisloze geluidskwaliteit.

De klasse AB-uitgang, met 120 watt per kanaal in 8 ohm, garandeert nauwkeurige signaalreproductie, ongeacht de bron of luidspreker. De toevoeging van een mono subwoofer-uitgang en twee 12-volt triggers biedt extra functionaliteit. Het VFD-display, eenvoudige software-updates via internet en RS232/IP-bediening maken de RA-1572 een geavanceerde en gebruiksvriendelijke keuze voor audiofielen.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren