Naim Uniti Atom Headphone Edition

Oorspronkelijke prijs was: € 2,999.00.Huidige prijs is: € 2,599.00.

Uniti Atom Headphone Edition

Atom Headphone Edition is een bijzondere versie van de ‘normale’ Atom. Dit model richt zich speciaal op de veeleisende muziekliefhebber met een voorliefde voor hoofdtelefoons. De nieuw ontwikkelde voorversterker geeft net even dat extra zetje in geluidskwaliteit waar de hoofdtelefoonliefhebber van zal smullen. Atom Headphone Edition is een trendsetter en uniek in zijn soort. NAIM is de enige die een kwalitatieve hoofdtelefoonversterker met een hoogwaardige DAC en netwerkspeler in een compacte behuizing op de markt brengt.

Uiteraard beschikt Uniti Headphone Edition van dezelfde sterke eigenschappen. Een overzichtelijke bediening en een hoogcontrast weergave van het display zorgt voor een hoogwaardige ‘look and feel’. Een eindversterker ga je in deze versie niet terugvinden. Daarvoor terug krijg je een betere voorversterker die je op meerdere manieren kan inzetten.

Outputs:  maar liefst 3 outputs  waarvan 2 gebalanceerd zijn. Een XLR aansluiting en de pentaconn aansluiting. Uiteraard kun je ook via de traditionele 6,3mm jack je hoofdtelefoon verbinden.

Daarnaast is ATOM HE ook inzetbaar als streaming voorversterker. Je kunt hem dus ook met een eindversterker of actieve luidsprekers verbinden. Met de simpele hoofdtelefoon toets schakel je tussen de hoofdtelefoon-uitgang en de versterker-uitgang.

 2,599.00

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

10 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren