NAD M10 V2 streaming versterker

 2,499.00

Met de NAD M10 kwam NAD met een uitstekende versterker die een volledig muzieksysteem vervangt – en daarbij geen enkel compromis sluit. Een hifi-toestel dat nauwelijks steken laat vallen en voor heel veel mensen de perfectie zal benaderen. En dat in iets van een zakdoek groot. Nu is er de versie V2

NAD MASTERS M10 V2 BLUOS STREAMING VERSTERKER

De M10 V2 zet de “voeg gewoon luidsprekers toe”-revolutie voort die is begonnen met zijn alom geprezen voorganger, maar biedt nu ook ondersteuning voor Dolby Digital Surround en wordt geleverd met een IR-afstandsbediening

De M10 V2 beschikt over 100 watt versterking per kanaal en BluOS streamingmogelijkheden, en voegt de mogelijkheid toe om uit te breiden met Dolby Digital Surround-decodering, een meegeleverde IR-afstandsbediening en bijgewerkte versterkingsalgoritmen.

De originele M10 verraste de industrie en zorgde ervoor dat audiofielen en niet-audiofielen opnieuw gingen nadenken over wat hi-fi kan en moet zijn en de M10 V2 gaat verder waar de eerste ophield en voegt nog meer veelzijdigheid toe als een tweekanaals of mogelijk draadloos thuisbioscoopsysteem.

Wat is nieuw:

– Home theater fans kunnen eenvoudig een Dolby Digital Surround Sound draadloos 4.0, 4.1 of 4.2 meeslepend home theater systeem bouwen met behulp van een paar BluOS surround-compatibele draadloze luidsprekers of versterkers. De M10 V2 kan draadloos naar de achterkanalen zenden, met een zeer lage latentie, waardoor het aansluiten van draden in de kamer overbodig wordt.

– Nieuw in deze iteratie van het product is een meegeleverde IR-afstandsbediening voor eenvoudige toegang tot basisaudioregelingen en -presets.

– Met een geüpgraded 7″ IPS-kleurentouchscreen biedt de M10 V2 zuiverdere kleuren en een bredere kijkhoek dan zijn voorganger.

– De bijgewerkte versterkingsalgoritmen van de M10 V2 maken hogere uitgangsniveaus mogelijk met inefficiënte luidsprekers. Hogere versterking is ook opgenomen in de subwoofer uitgangen, die een breder scala van subwoofer-hoofdluidspreker combinaties mogelijk maakt.

 

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

9 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren