Bluesound Pulse Soundbar+

 999.00

Ontdek de unieke Bluesound Pulse Soundbar+ – een soundbar als geen ander. Met acht luidsprekers die elk zijn uitgerust met eigen versterking, levert deze krachtige soundbar 120 watt aan indrukwekkend geluid met diepe bas en rijke details. De op maat afgestemde luidsprekerarray voor midden- en hoge frequenties zorgt ervoor dat je elk subtiel detail van muziek, films en games ervaart met dezelfde realisme en emotie als bij 8K-video.

Dankzij Dolby Atmos wordt je ondergedompeld in een meeslepende en filmische ervaring, waarbij elk geluid nauwkeurig om je heen wordt geplaatst. Deze driedimensionale audio creëert een omgeving die je in de opnamestudio of midden in de actie plaatst, waardoor je dichter bij de artiesten en personages komt die je liefhebt.

De Bluesound Pulse Soundbar+ is uitgerust met een geheel nieuwe quad-core processor, speciaal ontworpen voor ultrasnelle en hoogwaardige audioweergave. Deze revolutionaire processor tilt de BluOS-ervaring naar een hoger niveau en transformeert de wereld van home audio. Met vier processorkernen gewijd aan ultieme prestaties, biedt het systeem een geavanceerd platform voor muziekstreaming. Ontdek een wereld van streamingmogelijkheden met BluOS, waaronder populaire muziekstreamingdiensten, ondersteuning voor persoonlijke muziekbibliotheken via WiFi, en de mogelijkheid om tot 200.000 nummers aan te sluiten in lossless-kwaliteit. Geniet van studiokwaliteit geluid met MQA-muziek op Tidal en maak verbinding via Apple AirPlay 2 en aptX HD Bluetooth.

De Bluesound Pulse Soundbar+ is verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Ervaar het ultieme in geluidstechnologie en ontdek de vele mogelijkheden van de Bluesound Pulse Soundbar+.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren