Arcam Radia ST5

 949.00

Ontdek de Arcam ST5, een gestroomlijnde netwerkstreamer boordevol geavanceerde functies die naadloos aansluit bij de krachtige Radia-versterkers van Arcam. De ST5 past moeiteloos in vrijwel elk systeem, maar combineer hem met een A5, A15 of A25 voor niet alleen een perfecte esthetiek, maar ook een link-control waardoor de twee componenten als één geheel functioneren. In tegenstelling tot versterkers met ingebouwde netwerkstreaming, maakt de Arcam-oplossing met twee afzonderlijke dozen gebruik van aparte voedingen en individueel afgeschermde behuizingen, wat resulteert in een superieure geluidskwaliteit en verminderde vervorming.

Geniet van moeiteloze connectiviteit met zowel Apple- als Android-apparaten dankzij ondersteuning voor Apple AirPlay 2 en Google Chromecast. Verbind de ST5 eenvoudig met je thuissysteem via wi-fi of ethernet en stream muziek moeiteloos vanaf je smartphone, tablet en laptop.

De ST5 biedt directe toegang tot Spotify Connect en Tidal Connect, naast de mogelijkheid om rechtstreeks verbinding te maken met de speciale apps van deze toonaangevende muziekstreamingdiensten.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

18 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren