Arcam Radia A25

 1,799.00

De Arcam A25 belichaamt luxe muzikale beleving met zijn vijfde generatie Klasse G versterking, een audiofiele technologie die kracht en finesse combineert. Met 100 Watt vermogen per kanaal levert deze versterker indrukwekkende prestaties, waarbij de eerste cruciale Watts in Klasse A worden weergegeven voor die warme verfijning in de reproductie van muziek.

De Arcam A25 is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een visueel pronkstuk. Onderdeel van de Arcam Radia hifi-componenten, straalt deze versterker moderniteit uit met strakke lijnen, een licht industriële inslag en een eigentijds ontwerp dat naadloos in elke woning past.

Ontdek de naadloze voorkant, de fraai verwerkte toetsen en de schuine kap aan de achterkant, die de kabelverbindingen elegant aan het zicht onttrekt. Met meerdere versterkers, een cd-speler en een muziekstreamer biedt de Arcam Radia-reeks voor iedereen de perfecte audiocomponent. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, technologie en ongeëvenaarde geluidskwaliteit met de Arcam A25 versterker uit de Radia-serie.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

19 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren