64 Audio U18 Tzar

 3,699.00

64 Audio is vandaag het snelst groeiende In Ear Monitor (IEM) merk op de markt en dat is alleen maar te danken aan de kwaliteit die 64 Audio levert. Niet alleen in gebruiksgemak, betrouwbaarheid en comfort, maar nog meer door de weergave kwaliteit die de IEMs van 64 leveren. Niet alleen op het podium, maar ook bij muziekliefhebbers dringt het besef door dat het beter kan dan iedereen voor mogelijk hield.

De 64 Audio U18 Tzar™ is ‘s-wereld eerst universal-fit hoofdtelefoon met 18 balanced armature drivers per kant! De meest dynamische en analitische weergave tot nu toe. 8 laag drivers, 8 mid drivers en de  tia™ high and high-mid drivers alles in een nog kleinere behuizing dan het 12 driver model. Inwendige patent-pending apex™ technology zorgt ervoor, dat geluidsdruk in de gehoorgang wordt verminderd en lang luisteren zonder vermoeidheid mogelijk is. Zowel voor de profesionele gebruiker als de audiofiele luisteraar een mijlpaal in in-ear monitor’s.

tia™ staat voor Tubeless In-ear Audio. Wil je meer uitleg over het tia™ systeem, klik dan hier (opent in een nieuwe pagina)

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

10 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren