64 Audio Tia Fourté

 4,549.00

64 Audio is vandaag het snelst groeiende In Ear Monitor (IEM) merk op de markt en dat is alleen maar te danken aan de kwaliteit die 64 Audio levert. Niet alleen in gebruiksgemak, betrouwbaarheid en comfort, maar nog meer door de weergave kwaliteit die de IEMs van 64 leveren. Niet alleen op het podium, maar ook bij muziekliefhebbers dringt het besef door dat het beter kan dan iedereen voor mogelijk hield.

Het vlaggenschip van 64 Audio en misschien wel van alle universal-fit IEM’s (In-Ear Monitor). In de tia Fourté zit alle knowhow van 64 Audio verwerkt zoals het patent pending tia™ system voor brilliant hoog en midden en de patent-pending apex™ technology wat er voor zorgt, dat geluidsdruk in de gehoorgang wordt verminderd en lang luisteren zonder vermoeidheid mogelijk is. In dit model gebruikt 64 Audio 1 tia™ hoog driver, 1 hoog-mid en 1 tia™ mid driver samen met 1 dynamic laag driver en een passieve radiator. Je zult details in de muziek horen die je nog nooit hebt waargenomen. Ook het ruimtelijke 3D geluidsbeeld is ongeevenaard. De speciaal gevormde behuizing met ‘frequency-shaping acoustic chambers’ in combinatie met inwendige passieve radiator zorgt voor een voortreffelijke  laag weergave. Deze IEM verdient natuurlijk een bijpassende audio speler om het al het moois volledig tot z’n recht te laten komen.

tia™ staat voor Tubeless In-ear Audio. Wil je meer uitleg over het tia™ systeem, klik dan hier (opent in een nieuwe pagina)

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

9 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren